Dark Neti Keşfetmek İçin Deep Web Arama Motorları

Merhaba! Ben bir büyücüyüm; Ben zihin okuyabilirim! Ne aradığınızı biliyorum, Derin ağa giden yollara bakıyorsunuz ya da basit ağlara Derin ağ arama motorları olarak da bilinir, doğru değil mi?

Bir süredir Deep web’in sokaklarında dolaşıyorum, peki neden birlikte yapmıyorsunuz? Size sadece en iyi Deep web arama motorlarını değil, aynı zamanda derin web sitelerine doğrudan bağlantılar ve izlemeniz gereken güvenlik önlemlerini ele alacağım.

Derin Web Arama Motorları nedir?


Bunlar, Derin web’de ziyaret edebileceğiniz siteler veya derin web / karanlık web üzerinde bulunan bilgilere erişebileceğiniz arama motorlarıdır. Derin / karanlık web, geleneksel arama motorlarında bulunmadığından, aynı siteler için Google / Yahoo veya Bing’de siteler bulamazsınız.

Derin web sitelerinin normal URL’leri olmadığı ve URL’leri ghzxq420513dx.onion gibi rasgele kelimeler ve sayılardan oluştuğu için URL’leri de ezberleyemezsiniz. Bu nedenle, Tor arama motorlarına derin web bağlantıları almak veya erişim bilgilerine ulaşmak için ihtiyacınız vardır. Gizli web’de.

Bu arama motorlarının geleneksel arama motorlarınız gibi olmadığını söyleyeyim, çoğu zaman bilgiler normal arama motorlarında olduğu gibi doğru veya iyi olmayabilir.

Genel tarayıcılar .onion sayfalarına ve TOR’a erişemediğinden, .onion sitelerine erişmeden önce Tor tarayıcısına ve en iyi VPN Hizmetine (En iyi 10 en iyi VPN Hizmetine, Seçimim NordVPN’e bakınız) ihtiyacınız olacağını unutmayın. bu amaç için hazırlanmış bir tarayıcıdır.

Derin ağda yeniyseniz ve soğan sitelerine nasıl erişeceğinizi bilmiyorsanız, güvenli bir şekilde .onion sitelerine erişmek için bu kılavuzu kontrol etmeyi seveceksiniz.

Daha fazla gecikme olmadan, soğan arama motorları listesini sizinle paylaşacağım.